Μποϊκοτάρουμε τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ προϊόντα!! STOP σε αγορές οποιουδήποτε ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

TROKTIKO..........

freefotos.gr
Μήπως σας πήρανε χαμπάρι μάγκες?...........
Μήπως πρέπει να κατεβείτε από το καλάμι?......
Ούτως η άλλος......με εσάς ,στο τέλος ,θα ξεχάσουν την ορθογραφία που ξέρανε,(όσοι σας διαβάζουν)....... εχετε τρελανει τους αναγνώστες σας με ανούσιες ειδήσεις, και φυσικά οι επαναλήψεις ......."πανε σύννεφο"!
Αλλα εκτός των παραπάνω,...... γίνεστε και απατεωνίσκοι...............ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.........

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ:http://nikos63.blogspot.com
Το μεγαλύτερο Blog του κόσμου!!!
Επισκέπτομαι κάποια ιστολόγια του εξωτερικού και του εσωτερικού, και παθαίνω πλάκα απο τις επισκέψεις σε κάποια "ημεδαπά".

Κάθομαι και σκέφτομαι, μα καλά.........., πόσους κατοίκους έχει η Ελλάδα;
Δέκα εκατομμύρια; ΟΚ. Δέκα.
Πόσοι από αυτούς έχουν Internet; Ένα εκατομμύριο; Εγώ σου βάζω δύο.
Πόσοι από αυτούς ασχολούνται με το blogging, είτε σαν κάτοχοι, είτε σαν αναγνώστες; Το πολύ πενήντα χιλιάδες, τόσα είναι περίπου τα Ελληνικά Blogs, συμπεριλαμβανομένων και τα πέντε μαζί που έχουμε οι περισσότεροι από μας κάτω από έναν λογαριασμό.
Πόσοι από αυτούς παρακολουθούν ένα blog καθημερινά; Το πολύ χίλιοι. Ρε το πολύ σας λέω, τα υπόλοιπα είναι μπούρδες!!

Τα νούμερα αυτά ρε φίλε "Τρωκτικό", μας λες από πού βγαίνουν; Μήπως η φαντασία σου έχει αρχίσει και σου κάνει αστειάκια; Μήπως τζάζεψες; Λέμε τώρα.
Δείτε βρε παιδιά την φωτογραφία (κάντε πάνω της άφοβα κλικ) και θα καταλάβετε τι εννοώ, γιατί ο τύπος αυτός πάει να μας χαζέψει όλους μας, ή μας θεωρεί ήδη χαζούς.

Στις 11.09.2009, το κοντέρ του έδειχνε:

h7ob94md1jlg00936fky.jpg

και μετά απο ακριβώς 4 ημέρες, 15.09.2009, έγινε:

2e4i8u7ejycdbbxluyh.jpg


Επισκευθείτε το ίδιο blog μετά απο πέντε λεπτά, και θα δείτε τι θα δείχνει, για να καταλάβετε τι σας λέω. Δεν κινείται, δεν αλάζει. Άρα; Το αλάζει μονάχος του κάθε βράδυ, "την ώρα που κοιμούνται τα χαζά".
Δείτε όμως την επόμενη μέρα, και θα σας δείξει μερικά εκατομμυριάκια επάνω. Έτσι χαβαλές να γίνεται μωρέ. Μπάς και τσιμπίσει και κανένας διαφημιστής, και μας προτείνει κανένα φράγκο με την τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα.

Λοιπόν φίλε, και το "φίλε" υποθετικά, λόγο κοσμιότητος πάντα.
Είπαμε, κοροϊδεύεις τον κόσμο, ΟΚ. Και αφού τους βρήκες χαχόλους και τρώνε το χόρτο που τους σερβίρεις καλά να πάθουν, εσύ όμως δεν έχεις καθόλου τσίπα; Τόσο πολύ σε αρωσταίνει το να έχεις τόσα εκατομμύρια κλίκ αλάζοντας ο ίδιος τα νούμερα του counter σου; Και να έβαζες κανένα νούμερο που τρώγεται, πάει κι έρχεται, εκατόν ογδόντα οχτώ εκατομμύρια; Στην Ελλάδα κι όλας; Θα έπρεπε όλοι μαζί να κάνουν κλίκ σε σένα ο καθ' ένας τους όπως τα υπολόγισα, 3.771,529 φορές, και στις 4 ημέρες, άλλες 105.780 φορές. Ρε συ; μας περνάς για τόσο ηλίθιους;

Ακόμη και το PR σου, είναι στην κατηγορία 3, κάτι που έχουν πολλά ακόμη Blogs, με 2, 5, 10 και 20 χιλιάδες επισκέψεις συνολικά απο την ημέρα που άνοιξαν. Πόσο φεύτης, ξιπασμένος και γελοίος μπορεί να είσαι;
Και μετά, βλέποντας εγώ ο "μέτριας νοημοσύνης" Έλληνας, ότι ήδη με το που μπαίνω με δουλεύει κάποιος, δείχνοντάς μου ψεύτικα στοιχεία της σελίδας του, γιατί να πιστέψω ότι τα υπόλοιπα που μου αραδιάζει είναι ορθά;
Και για να ξέρεις, αυτό λέγεται "ΑΠΑΤΗ" και διώκεται. Το να εξαπατάς τους επισκέπτες σου, είναι παράνομο, με όποιο τρόπο και αν τους εξαπατάς.

Και κάτι ακόμη.
Έχεις αποκλείσει παντελώς τον διάλογο, μη επιτρέποντας σχόλια. Δηλαδή, μόνο μέσω Email μπορεί κάποιος να πει την γνώμη του. Και θεωρείς την σελίδα σου εσύ τώρα Βlog; Με ποιο δικαίωμα; Και πώς μπορεί να γνωρίζει ο άλλος αν αυτά που εσύ λες ότι είναι γνώμες κάποιων, δεν είναι δικές σου φαντασίες για να κάνεις εντύπωση;
Σου απονέμω το παρακάτω βραβείο.. το κέρδισες επάξια.

http://nikos63.blogspot.com/2009/09/blog_15.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EMAIL ME

 
Google Analytics Alternative