Μποϊκοτάρουμε τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ προϊόντα!! STOP σε αγορές οποιουδήποτε ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

OLYMPIC AIR.....

ΠΙΛΟΤΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..........η' ΑΠΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ??.....
jlwu6lo4i3l7qpfh6es.jpg
Την Πάρο με τη Νάξο μπέρδεψε πιλότος της..........

... νέας Ολυμπιακής το πρωί του Σαββάτου, ή ενδεχομένως να θεώρησε... ένα τα δύο κυκλαδονήσια. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι πήγε να προσγειώσει το αεροσκάφος της τακτικής πτήσης σε λάθος αεροδρόμιο, αλλά δεν το έκανε μετά από παρέμβαση του Πύργου Ελέγχου, που τον ενημέρωσε ότι προσέγγιζε λάθος νησί.

Το περιστατικό το διηγήθηκαν κάτοικοι της Πάρου στην «Ελευθεροτυπία», που αποκαλύπτει και το όλο θέμα. Ωστόσο, εκπρόσωποι της Olympic Air υποστηρίζουν ότι ο πιλότος τους κατευθύνονταν κανονικά για τη Νάξο, ωστόσο κατέβηκε χαμηλότερα και δημιουργήθηκε λάθος εντύπωση στον πύργο ελέγχου της Πάρου ότι ετοιμάζονταν για προσγείωση εκεί.

Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι η απόσταση των δύο αεροδρομίων απέχει μόλις 4 μίλια ενώ κανένα από τα δύο δεν διαθέτει ραδιοβοηθήματα για να διευκολύνεται η προσέγγισή τους από τους πιλότους.

«Στην Πάρο και τη Νάξο τον αέρα μου ν’ αλλάξω», λέει το γνωστό νησιώτικο άσμα. Δεν ξέρουμε τι έκακαν τελικά οι επιβάτες της επίμαχης πτήσης. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει διαταχθεί η απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών του πιλότου με τον Πύργο Ελέγχου, προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό...

Create your own banner at mybannermaker.com!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EMAIL ME

 
Google Analytics Alternative