Μποϊκοτάρουμε τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ προϊόντα!! STOP σε αγορές οποιουδήποτε ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010

Στην λεωφόρο της Ατιμωρησίας......


Πέρασαν κιόλας έξι μήνες με το Πασόκ στην εξουσία κι όλα τα διαπρεπή λαμόγια των σκανδάλων ξύνουν τους όρχεις τους εντός και εκτός συνόρων.

Ο Χριστοφοράκος απολαμβάνει μπύρες και γερμανικά λουκάνικα .......


.....και ο Καραβέλας στήνει Ιδρύματα στην Ουρουγουάη.

Ο Γ. Παπανδρέου που μας απειλούσε οτι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη σ όλες τις υποθέσεις σκανδάλων που υποτίμησαν την νοημοσύνη και την αξιοπέπειά μας, μετά απο 6 μήνες στην εξουσία βλέπει τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης να δηλώνει- ως άλλος παρατηρητής στη λεωφόρο της ανομίας-πως "ο τόπος δεν αντέχει άλλο την ατιμωρησία (εφ. VETO)".
Αυτή είναι η δουλειά του κου Καστανίδη; Να παριστάνει τον παρατηρητή της ατιμωρησίας και να την καταγράφει σε προφορικές εκθέσεις ιδεών;

Αντί ο ίδιος προσωπικά να υπερασπίσει το κύρος της Δικαιοσύνης και τον δικό του ρόλο, τριγυρνάει απο κανάλια σε κανάλα κι απο πάνελ σε πάνελ, θεωρητικολογώντας ακατάσχετα επι παντός επιστητού.
Αυτό δεν είναι εικόνα υπουργού, ο οποίος επιχειρεί ν αναστήσει μια απαξιωμένη Δικαισύνη.
Απο τις ακροβασίες των Παπαληγούρα-Σανιδά προσγειωθήκαμε στις εκθέσεις ιδεών του κου Καστανίδη την ώρα που τα εμπλεκόμενα καθάρματα (πολιτικοί και πάσης φύσεως μιζαδόροι) ζουν ελεύθεροι τον μύθο τους.

Θα ήταν προτιμότερο κε Καστανίδη μας, ν αρχίσεις να γράφεις προσωπικά ημερολόγια με τις θωρίες σου απο το να υποτιμάς κι εσύ με τη σειρά σου τη νοημοσύνη μας.
Απορώ πως ανέχεται όλα αυτά ο Παπανδρέου...


Create your own banner at mybannermaker.com!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EMAIL ME

 
Google Analytics Alternative