Μποϊκοτάρουμε τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ προϊόντα!! STOP σε αγορές οποιουδήποτε ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Αυτοί που δεν δούλεψαν ΠΟΤΕ !!!!!!!!!


ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ!...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!
 Είναι αυτοί που το γιαούρτωμα δεν θα το γλιτώσουν τελικά! Είναι εκείνοι στους οποίους έτρεξαν στο παρελθόν πολλοί Έλληνες για να κάνουν τα ρουσφέτια τους. Όχι τίποτε άλλο, να μη θεωρούμε δηλαδή ότι είμαστε και εμείς άμοιροι ευθυνών!!! Η αρχή γίνεται σήμερα με τον Γιώργο Βουλγαράκη...

Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης............

και σπούδασε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά και στη Νομική σχολή της Αθήνας ενώ είναι Διδάκτορας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1985 εξελέγη μέλος της κεντρικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, το 1986 διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και τον επόμενο χρόνο πρόεδρος αυτής.

Το 1989 εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής της Α΄ Αθηνών. Από τότε εκλέγεται συνεχώς σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Το 1989 χρημάτισε γραμματέας του προεδρείου της Βουλής και την περίοδο 1997-1999 αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Το 1992 διορίστηκε υφυπουργός περιβάλλοντος ενώ στις επόμενες κυβερνήσεις Καραμανλή χρημάτισε υπουργός δημοσίας τάξης (2004-2006), πολιτισμού (2006-2007) και εμπορικής ναυτιλίας (2007-2008).
Στις 12 Σεπτεμβρίου 2008 υπέβαλε την παραίτησή του από το κυβερνητικό σώμα, η οποία και έγινε αμέσως αποδεκτή, μετά από κατηγορίες που αφορούσαν εμπλοκή του σε υπεράκτια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων αλλά και αυτήν της συζύγου του με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Συγκεκριμένα η αντιπολίτευση κατηγόρησε τον Βουλγαράκη οτι η εταιρεία στην οποία συμμετείχε αναμείχθηκε στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της Μονής Βατοπεδίου.
Παράλληλα η δήλωση του Βουλγαράκη οτι είχε συστήσει την υπεράκτια εταιρεία προκειμένου να καταβάλλει μειωμένους φόρους πυροδότησε εκ νέου αντιδράσεις. Ήταν η εποχή της δήλωσης, "Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό!" Α ρε λεβεντογέννα Κρήτη, τι αστέρια βγάζεις!

Απο την πλευρά του ο Βουλγαράκης υποστήριξε οτι το σύνταγμα της Ελλάδος δεν απαγορεύει την ιδιοκτησία ενώ όσον αφορά το ζήτημα του ασυμβίβαστου, που ίσχυε την εποχή που συστάθηκε η εταιρεία, δήλωσε οτι ήταν απλώς μέτοχος και σε καμία περίπτωση δεν άσκησε ρόλο διαχειριστή
Υπο το βάρος των καταγγελιών της αντιπολίτευσης, και παρ'όλο που ο πρωθυπουργός λίγες μέρες πριν στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης του είχε δώσει κάλυψη, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε δεκτή. Στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ανέφερε μεταξύ άλλων οτι εμμένει στα όσα έχει υποστηρίξει και οτι δεν προκύπτει κάτι μεμπτό. Αμετανόητος ως το τέλος, ο τύπος που από την ηλικία των 26 ετών, είναι επαγγελματίας πολιτικός. Και όμως, οι πολίτες - ψηφοφόροι της Ν.Δ. τον επιβράβευαν συνεχώς, δίνοντάς του ψήφους.

Δεν σας λυπάμαι καθόλου. Θερίστε ότι σπείρατε....

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EMAIL ME

 
Google Analytics Alternative