Μποϊκοτάρουμε τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ προϊόντα!! STOP σε αγορές οποιουδήποτε ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ......???

Imagerous
Χρόνια τώρα γράφω για την υπερβολική ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζονται οι Εβραίοι ως λαός. Αναφέρομαι κατά κύριο λόγο στους διαχειριστές των πληροφοριών. Περνιέται το μήνυμα εντέχνως ότι πρόκειται για ένα λαό αδικημένο, τσακισμένο, αποδεκατισμένο, που έχει υποστεί τα πάνδεινα.
Δεν είναι όμως ο μοναδικός λαός σε τούτο τον πλανήτη που έχει υποφέρει..........

Που το αίμα των ανθρώπων του έχει χυθεί άφθονο από το μίσος. Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί που έχουν τραβήξει τα ίδια και χειρότερα. Κανείς ωστόσο δεν τους μισεί.

Το Ισραήλ με την πολιτική του, για άλλη μια φορά, στρέφει ολόκληρο τον κόσμο εναντίον του.
Δεν αναφέρομαι εννοείται στους πολιτικούς που παίζουν διπλωματικά παιχνίδια. Εννοώ τον κάθε άνθρωπο με συνείδηση, που είχε χθες ένα στυγνό έγκλημα να εκτελείται μπροστά του. Ισραηλινούς κομάντος να κάνουν επίθεση σε νηοπομπή με ανθρωπιστική βοήθεια. Να σκοτώνουν αδιακρίτως. Εγκληματίες πολέμου που δυστυχώς ποτέ δεν θα φτάσουν στη δικαιοσύνη.
Οι Εβραίοι δεν παύουν να μας θυμίζουν πόσο υπέφεραν στα χέρια των ναζιστών. Οι ναζιστές από την πλευρά τους, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου δεν δίσταζαν να επιτίθενται και να βυθίζουν νοσοκομειακά πλοία των συμμάχων με τη δικαιολογία ότι μετέφεραν σε αυτά οπλισμό.
Να που οι Εβραίοι κάνουν σήμερα ακριβώς το ίδιο και είμαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσουν και την ίδια δικαιολογία για το έγκλημά τους!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EMAIL ME

 
Google Analytics Alternative