Μποϊκοτάρουμε τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ προϊόντα!! STOP σε αγορές οποιουδήποτε ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Στην ΕΛΛΑΔΑ του 2011


Του Πέτρου Αργυρίου


5 Ιανουαρίου 2011:


Και άλλο νεκρό μέτρησε σήμερα ο πόλεμος του Παπανδρέου. Ένα 7χρονο κοριτσάκι. Ίσως δεν υπήρχε δόλος. Ίσως ήταν παράπλευρη απώλεια. Είναι άδικο και άτιμο να καταδικάζουμε κάποιον για ένα ατύχημα επειδή είναι αστυνομικός.
Είναι εγκληματικό όμως το να συγκαλύπτουμε εγκλήματα επειδή ακριβώς οι δράστες τους είναι αστυνομικοί.


Στις 2-7-2008 έχουμε άλλες τρεις "παράπλευρες απώλειες" του πολέμου των ελληνικών κυβερνήσεων κατά των πολιτών, αυτή τη φορά στην Κέρκυρα1.


Ένας δεκαεξάχρονος μοτοσικλετιστής τραυματίας. Επιχειρώντας να ξεφύγει της σύλληψης από τα ΜΑΤ....

...(σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ξυλοφορτωμένος από τα ΜΑΤ εν πορεία) που έχουν έρθει να κατασβήσουν τη διαδήλωση για ένα ΧΥΤΑ, ο ανήλικος να πέφτει πάνω σε μια 43χρονη έγκυο. Δύο νεκροί: Η μάνα και το αγέννητο βρέφος στην κοιλιά της.

Γνωρίζοντας πόσο μεγάλη είναι η λαχτάρα μιας εγκυμοσύνης σε ηλικίες άνω των 40, μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο μεγάλη οργή και αίσθηση επείγοντος ένιωθε η ηρωίδα για το σκοπό της όταν αποφάσιζε να κατέβει σε μια διαδήλωση όπου νομοτελειακά θα υπήρχε σύγκρουση με τα ΜΑΤ, ρισκάροντας μέχρι και τη ζωή του παιδιού της. Μια κλωτσιά στην κοιλιά θα μπορούσε να περάσει αρχικά απαρατήρητη μέσα στις συγκρούσεις.

Δεν επιτρέπεται να διαδηλώνεις στην Ελλάδα. Δεν επιτρέπεται ζεις στην Ελλάδα.

Πάλι με αφορμή το στήσιμο ΧΥΤΑ, σήμερα, τμήμα της Κερατέας βρίσκεται αποκλεισμένο από αστυνομικές δυνάμεις2. Η ΕΛ.ΑΣ πλέον φαίνεται να λειτουργεί σαν μια κρατική Blackwater.
Ο πόλεμος αγριεύει. Τα “δακρυγόνα” πέφτουν αβέρτα απειλώντας την υγεία ή και τη ζωή των διαδηλωτών.

Είμαστε σε πόλεμο όπως τόσες φορές μας λέει ο Παπανδρέου. Σε πόλεμο κατά της ελληνικής κοινωνίας. Όπως σε κάθε κατοχή, έτσι και τώρα οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες έχουν άτυπα κηρυχθεί παράνομες και τα ΜΑΤ φαίνεται πως έχουν εντολή να σπαν τις διαδηλώσεις και τους διαδηλωτές. ΜΕ-ΚΑΘΕ-ΔΥΝΑΤΟ-ΤΡΟΠΟ. Μέλη των οικολόγων πράσινων μαζέψαν κάποιες συσκευασίες από κάποια σπρέι που χρησιμοποιήθηκαν στις διαδηλώσεις. Η ταυτοποίηση τους αποκάλυψε ότι:

« Έντονη ανησυχία προκαλεί η διαπίστωση ότι η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποίησε και πάλι εχθές, το χημικό αέριο CS και η πληροφορία ότι χρησιμοποιήθηκε και Admisite-DM, αέρια με υψηλή τοξικότητα και μακροχρόνιες συνέπειες στην υγεία...»

«Το Πρωτόκολλο της Γενεύης (1969) και η Σύμβαση του Παρισιού (1993) ορίζουν ότι αέρια όπως το CS και το Admisite-DM συνιστούν χημικά όπλα και γι αυτό απαγορεύεται η χρήση τους. Καμιά εξαίρεση δεν επιτρέπεται φυσικά ούτε για σκοπούς αστυνόμευσης, αφού βάσει των Συνθηκών απαγορεύονται ακόμη και σε εμπόλεμες περιόδους.»3

Αν είναι τα ΜΑΤ (και κατά πάσα πιθανότητα είναι τα ΜΑΤ) που χρησιμοποίησαν τα χημικά όπλα, αυτό σημαίνει ότι τα ΜΑΤ πλέον βαράν στο ψαχνό.

Ίσως κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι τα χημικά αυτά δεν είναι όπλα και ότι χρησιμοποιούνται ως δεδομένος αστυνομικός εξοπλισμός για τον έλεγχο των ταραχών.

Ας δούμε κάποιες από τις πιθανές παρενέργειες που έχουν αναφερθεί π.χ για το CS: δερματίτιδα, πνευμονικό οίδημα, ηπατοκυτταρική τοξικότητα είναι ανάμεσα στις παρενέργειες που έχουν αναφερθεί.4

Αυτή η κυβέρνηση έχει προέλθει από την ίδια εξουσιαστική μήτρα που γέννησε τη ναζιστική κυβέρνηση

Τώρα στήνει το τείχος των μεταναστών. Κόστος: εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές. Είναι φανερό. Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή, πόσο μάλλον τη δημοκρατία. Είναι μια κυβέρνηση κτηνωδιών.

Το Δεκέμβριο του 2008, δολοφονείται ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος από αστυνομικούς. Είναι η μέρα που μέρος της κοινωνίας των πολιτών αντιλαμβάνεται ότι οι “Ελληνικές” κυβερνήσεις έχουν απρόκλητα κηρύξει τον πόλεμο εναντίον του Ελληνικού Λαού, η μέρα που οι πολίτες αντιλαμβάνονται την ανάγκη για αυτοάμυνα.

Ο Παπανδρέου τότε χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τη δολοφονία Γρηγορόπολου λέγοντας:

«Σήμερα ανάβουμε ένα κερί για τον Αλέξανδρο… κάνουμε μια διαμαρτυρία ενάντια στη βία και χωρίς βία»

Μερικά χρόνια μετά είναι αυτός που προστάζει τη βία κατά των διαμαρτυριών.

Ο δικηγόρος του δράστη στη δίκη για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε.

Είναι σειρά μας να θυμηθούμε τις παλιές καλές μέρες της Αθηναϊκής Δημοκρατίας και να εξοστρακίσουμε αυτούς που επιτρέψαμε να γίνουν δυνάστες μας.


ΠΗΓΗ :ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EMAIL ME

 
Google Analytics Alternative